Mera

De Geberit AquaClean Mera is de meest verkochte douchewc in Europa en legt de lat in elk opzicht hoger. De Mera is perfect voor iedereen die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. Naast de beproefde WhirlSpray douchetechnologie en het keramiek zonder spoelrand met TurboFlush spoeltechnologie pakt de Mera uit met extra comfortfuncties.

Sela

De nieuwe Geberit AquaClean Sela is een elegante en mooie blikvanger die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Deze douchewc met het puristisch elegante design pakt uit met hoogwaardige materialen en is perfect voor wie een smaakvol ontwerp op prijs stelt. De uitrusting van de Geberit AquaClean Sela biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc. Dit zijn onder andere de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder efficiënte TurboFlush- spoeltechnologie, een eenvoudig te reinigen wc-keramiek zonder spoelrand en een eenvoudig ontkalkingsprogramma.

Tuma

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. De Comfort-variant is optimaal voor iedereen die waarde hecht aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Functies als de WhirlSpray douchetechnologie, de verwarmde wc-zitting, de geurzuivering of de warmeluchtföhn veranderen elk bezoek aan de badkamer in een wellnesservaring. Als alternatief biedt Geberit u ook een voordelige Classic-variant aan. Dit model overtuigt met de basisfunctie van een douchewc tegen een zeer scherpe prijs. De Geberit AquaClean Tuma is ook verkrijgbaar als losse wc-zitting, die met dezelfde functies als het toiletsysteem is uitgerust en ook achteraf met verschillende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken gecombineerd kan worden.

Productie van de Geberit Aquaclean:
Bekijk de functionaliteiten van de Mera, Sela en de Tuma door op de afbeelding te klikken.
Mera

Voor wie is de Geberit AquaClean Mera geschikt?

U houdt van bijzonder? Zowel met uw kledingstijl als bij de inrichting van uw woning laat u niets aan het toeval over. Naast de meubelen van hoge kwaliteit en de smaakvolle inrichting zal ook de AquaClean Mera een echte blikvanger vormen. De Mera is het nieuwe pronkstuk in uw badkamer.

Sela

Voor wie is de Geberit AquaClean Sela geschikt?

De nieuwe Geberit AquaClean Sela is een elegante en mooie blikvanger die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Deze douchewc met het puristisch elegante design pakt uit met hoogwaardige materialen en is perfect voor wie een smaakvol ontwerp op prijs stelt.

Meer lezen
Tuma

Voor wie is de Geberit AquaClean Tuma geschikt?

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. De Comfort-variant is optimaal voor iedereen die waarde hecht aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Geberit AquaClean Tuma is verkrijgbaar als compleet toiletsysteem of als losse wc-zitting. Met name in huurwoningen of als de badkamer niet compleet wordt gerenoveerd, kan de wc-zitting eenvoudig achteraf worden gemonteerd.

Meer lezen
Voor meer informatie over de Geberit Aquaclean neem contact op.